DJEČIJA IGRALIŠTA

Osim dječijih igrala, nudimo i veliki izbor gotovih antitraumatskih podloga za dječija igrališta, kao i ugradnju podloga od umjetne trave ili lijevane gume i EPDM-a u raznim bojama. Učinite Vaše igralište sigurnim, ugodnim i atraktivnim.

UMJETNA TRAVA

Umjetna trava u raznim bojama i visinama, sa ili bez antitraumatske podloge, sve ovisno o Vašim potrebama i željama.

TARTAN/DJEČIJA IGRALIŠTA

Tartan podloge i sistemi za izgradnju atletskih staza, multifunkcionalnih igrališta te kao antitraumatske podloge na dječijim igralištima.

SISTEM BSC

SISTEM BSC je besprijekoran, vodopropustan sustav za atletske staze. Posebnost ovog sustava leži u primjeni insitu (na licu mjesta) ugrađenog osnovnog sloja i nanošenje nosivog sloja SPRAY sistemom. Sustavi nude korisnicima maksimalnu udobnost i visoku učinkovitost. Također je posebno prilagođen višenamjenskim objektima i trening poligonima. SISTEM BSC je testiran prema IAAF-u, EN 14877 i certificiran od strane IAAF-a.

SISTEM BP

SISTEM BP je vodopropustan podni sustav. Posebnost ovog sustava leži u primjeni ugrađenog osnovnog sloja insitu s SBR i gornjeg sloja s EPDM-om. Sustav nudi korisnicima maksimalnu udobnost i visoke performanse.

SISTEM BP je izvrsna podloga za staze za trčanje, višenamjenska igrališta kao što su igrališta za igru s loptom te dječija igrališta gdje je potrebna velika amortizacijska snaga. Ravnoteža trajnosti i troška izgradnje, čini ga idealnim za multisport podloge.

SISTEM BP1

SISTEM BP1 (FULL EPDM)

je vodopropusni sportski sustav. Posebnost ovog sustava leži u primjeni insitu ugrađenog nosivog sloja samo s EPDM i PU vezivom. Sustav nudi svim korisnicima maksimalnu udobnost i visoke performanse podloge. SISTEM BP1 ispunjava zahtjeve prema EN 1487.

SISTEM BP1 je izvrsna površina za trkače staze, višenamjenske površine kao što su igrališta za igru s loptom te dječija igrališta. Uravnoteženost u vijeku trajanja i cijene čini ovaj sustav idealnim odabirom kako za natjecateljske tako i za trening podloge.

ANTITRAUMATSKE PLOČE

Gotove antitraumatske ploče različitih dimenzija, debljina i boja. Izuzetno se jednostavno postavljaju na sve podloge (asfalt, beton, tucanik). Uredite površinu dječijeg igrališta te ih učinite sigurnim i atraktivnim.

KONTAKT FORMA

Pristajem da EDEL SPORT d.o.o prikuplja moje osobne podatke sukladno Općim uvjetima o zaštiti osobnih podataka.