UMJETNA TRAVA

Tvrtka EDEL SPORT bavi se prvenstveno izgradnjom sportskih terena od umjetne trave, te sportskih sistema kao što su pavisint, tartan, colorsint, patmos, naxos, confosport, supersoft doppio, supersoft. Osim u sportske svrhe sve više dobivamo upite i za uređenje vanjskih kućnih površina s umjetnom travom odnosno s dekorativnom umjetnom travom. Osim okućnica, tu su i dječji vrtići, škole i dječje igraonice koje osim umjetne trave vrlo često se odlučuju i za antitraumatske podloge i za antitraumatske ploče.

Tvrtka EDEL SPORT (ex GASPRA) jedna je od dviju tvrtki u Hrvatskoj koja ima FIFA licencirano igralište od umjetne trave. FIFA QUALITY PRO certifikat za pomoćno nogometno igralište od umjetne trave i sockpada (amortizirajućeg sloja) NK Hajduk Poljud/Split. Naši dobavljači umjetne trave i materijala za ostale sportske podove renomirani su europski proizvođači sa dugogodišnjem iskustvu  na području sportskih podova i sistema. Iz tih razloga tvrta EDEL SPORT (ex GASPRA) može Vam pružiti 100% suport u odabiru najbolje podloge za Vas. Da li umjetna trava, koja ne iziskuje održavanje kao i prirodna trava, te može imati vrlo dugi vijek trajanja poput svih ostalih naših sistema.

Dekorativna umjetna trava sve se više koristi i za uređenje okućnica kuća, vila i stanova za iznajmljivanje, te također se umjetna trava koristi i za terase obzirom da naša dekorativna umjetna trava zaista izgleda poput prirodne trave.

Zamislite Vaš travnjak ispred kuće. Tokom cijele godine imate posla s njim od navodnjavanja do košnje. S umjetnom travom toga nema. Dugi niz godina biti će sjajna, zelena i lijepa kao i prvi dan. To vrijeme koje ste izgubili na održavanju prirodne trave sada možete posvetiti igri i druženju s vašim najmilijima. Zato je umjetna trava pravi odabir za vas.

Ukoliko imate želju izgraditi sportski teren pored kuće ili teren za iznajmljivanje tu smo da Vas savjetujemo šta bi bilo najbolje za Vas u okvirima Vašeg budžeta naravno. Da li teniski teren od umjetne trave, da li zemljani teniski teren, da li teniski teren od supersoft sistema, da li multifunkcionalni sportski teren kojeg možete koristiti za 2 ili više sportova.

Šta god odabrali znajte da su smo tu radi Vas i sa našim dugogodišnjem iskustvu nema izazova kojeg ne možemo riješiti. Nakon stotine odrađenih terena po cijeloj HR, BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Sloveniji, Rusiji.. zaista možemo reći da “znamo o čemu pričamo”. Zato, obratite nam se s punim povjerenjem.  Vaš team EDEL SPORT.


GALERIJA FOTOGRAFIJA UMJETNE TRAVE

NOGOMET

PUZZLE UMJETNA TRAVA

TENIS

GOLF

DEKORATIVNA

MULTISPORT

FITNESS/TERETANE

KONTAKT FORMA

Pristajem da EDEL SPORT d.o.o prikuplja moje osobne podatke sukladno Općim uvjetima o zaštiti osobnih podataka.