TARTAN/ATLETSKE STAZE

Tartan podloge i sistemi za izgradnju atletskih staza, multifunkcionalnih igrališta te kao antitraumatske podloge na dječijim igralištima.

SISTEM BM

SISTEM BM je vodonepropusni sistem za izgradnju atletskih staza. Posebnost ovog sustava leži u primjeni 3 samonivelirajuća  sloja koji se ugrađuju na licu mjesta (in situ) sa SBR gumenim granulama. Sustav nudi sportašima maksimalnu udobnost i najbolju moguću izvedbu. Koristi se na profesionalnim stadionima i to je puni PU sustav. SISTEM BM testiran je prema IAAF-u, EN 14877.

SISTEM BM1

SISTEM BM1 – besprijekoran, vodonepropusni sustav atletskih staza. Posebnost ovog sustava leži u primjeni 3 samonivelirajuća instalacijska sloja sa EPDM gumenim granulama. Sustavi nude sportašima maksimalnu udobnost i najveću moguću izvedbu. Koristi se na profesionalnim stadionima i to je puni PU sustav. To je najskuplji i najnapredniji tip. SISTEM BM1 testiran je prema IAAF-u, EN 14877 i ovjeren od strane IAAF-a.

SISTEM BSW

SISTEM BSW je besprijekoran, vodonepropusni sustav trčanja. Posebnost ovog sustava leži u primjeni insitu instaliranog osnovnog sloja, sloja za brtvljenje pora i visoko izdržljivog sloja koji se emitira sa EPDM granulama. Sustavi nude sportašima maksimalnu udobnost i najbolje performanse. Posebno je prilagođen i višenamjenskim površinama. SISTEM BSW testiran je prema IAAF-u, EN 14877 i certificiran od strane IAAF-a.

SISTEM BSC

SISTEM BSC je besprijekoran, vodopropustan sustav za atletske staze. Posebnost ovog sustava leži u primjeni insitu (na licu mjesta) ugrađenog osnovnog sloja i nanošenje nosivog sloja SPRAY sistemom. Sustavi nude sportašima maksimalnu udobnost i visoku učinkovitost. Također je posebno prilagođen višenamjenskim objektima i trening poligonima. SISTEM BSC je testiran prema IAAF-u, EN 14877 i certificiran od strane IAAF-a.

TARTAN/MULTISPORT

SISTEM BP

SISTEM BP je vodopropustan sportski podni sustav. Posebnost ovog sustava leži u primjeni ugrađenog osnovnog sloja insitu s SBR i gornjeg sloja s EPDM-om. Sustav nudi igračima i sportašima maksimalnu udobnost i visoke performanse.

SISTEM BP je izvrsna podloga za staze za trčanje, višenamjenska igrališta kao što su igrališta za igru s loptom gdje je potrebna velika amortizacijska snaga. Ravnoteža trajnosti i troška izgradnje, čini ga idealnim za multisport podloge.

SISTEM BP1

SISTEM BP1 (FULL EPDM)

je vodopropusni sportski podni sustav. Posebnost ovog sustava leži u primjeni insitu ugrađenog nosivog sloja samo s EPDM i PU vezivom. Sustav nudi igračima i sportašima maksimalnu udobnost i visoke performanse podloge. SISTEM BP1 ispunjava zahtjeve prema EN 1487.

SISTEM BP1 je izvrsna površina za trkače staze, višenamjenske površine kao što su igrališta za igru s loptom. Uravnoteženost u vijeku trajanja i cijene čini ovaj sustav idealnim odabirom kako za natjecateljske tako i za trening podloge.

KONTAKT FORMA

Pristajem da EDEL SPORT d.o.o prikuplja moje osobne podatke sukladno Općim uvjetima o zaštiti osobnih podataka.